Voorleeswedstrijd

Vrijdagmiddag 3 februari werd de voorleeswedstrijd gehouden op De Delta. Er waren 8 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 die meededen aan deze wedstrijd. Tijdens de Nationale Voorleesdagen hadden zij de voorrondes al gehad in hun eigen klas. Uit elke groep kwamen 2 kinderen die mee mochten doen aan de voorleeswedstrijd. In groep 5 waren dat Dirk Jan en Mika en in groep 6 Nynke en Anouk. In groep 7 waren dit Serine en Bram en in groep 8 Alissa en Myrthe.

De jury bestond dit jaar uit Juf Zwanet (oud-leerkracht van De Delta) en Esther (moeder van Arwin en Myrthe) en Abyan (oud-leerling van De Delta).

Alle kinderen hebben laten zien dat ze mooi kunnen voorlezen. De jury had er veel moeite mee om een winnaar te kiezen, want iedereen deed het erg goed. Onze winnaar van de voorleeswedstrijd is geworden: Anouk van der Veen uit groep 6! Ze kreeg de beker van de voorleeswedstrijd en een boekenbon. Anouk was heel erg blij met de eerste plaats!

De presentatoren van deze middag waren Julian en Tim uit groep 8. Daarnaast haddden we ook een erg fijn publiek. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 en de ouders van de finalisten hebben met veel plezier geluisterd!