08 Circuit op donderdagmiddag

Donderdagmiddag 19 januari is groep 5/6 druk bezig geweest in de vorm van een circuit. De vakken die voor deze middag op het programma stonden, kwamen allemaal aan bod: Natuurkunde, Engels, Verkeer en Muziek.

De juf had 4 groepjes gemaakt met de ijscostokjes waar onze namen op staan. Hierdoor hadden we alle kinderen van groep 5/6 doorelkaar. Bij Natuurkunde moesten we les 4 afmaken en nakijken en daarna 'Zoek de Valse' doen als voorbereiding op de toets van vrijdag. Bij 'Zoek de Valse' schrijft je 3 stellingen op over het hoofdstuk van Natuurkunde waarvan 1 stelling niet waar is. De rest van het groepje moet raden welke dan vals is. Bij Engels gingen we met het groepje een muurkrant maken over het thema 'Food'. Bij Verkeer gingen we verder werken in het boekje 'Over het spoor'. En bij muziek gingen we een liedje uitvoeren met de boomwhrackers. De liedjes die we konden doen waren: Old Mac Donald, Twinkle twinkle little star en Vader Jacob.

Hierbij een filmpje van een groepje die met de Boomwhrackers een liedje laat horen. Heel knap wat ze doen! Veel luisterplezier!    20170119_133018.mp4